Windows 7

Jsou všude, v novinách, na internetu, v rádiu. Možná i v televizi, ale to nemohu v současné době ověřit. Rozhodně jsou vidět. Pravda, občas se hovoří o firmě Windows, takže nevím jestli má Microsoft konkurenta nebo redaktoři mezery ve vzdělání.
Co je společným jmenovatelem všech komentářů? Úleva, že test na lidech s názvem Vista končí. Snad proto, se na stránkách řeší spíš, jestli přechod od XP na Windows 7 ano, či ne. Přechod z Vist nikdo moc nerozporuje, je téměř vždy přínosem. Snad pouze lidé s novým HW, který byl na Visty připraven mohou váhat, neboť jejich systém je v pohodě.
Dokonce se zdá, že došlo i ke změně přístupu k zákazníkovi. Původní silové řešení "vyvinout, prodat a přesvědčit zákazníka, že je to to, co nutně potřebuje" se změnilo na "zjistit, co potřebuje zákazník a poté vyvíjet a prodávat".
No uvidíme, jestli jde spíš o marketing, nebo je na výše uvedených tvrzeních alespoň zrnko pravdy a Windows 7 dosáhnou stejného úspěchu jako kdysi Windows XP.
Co se mne týče, pro mne je mnohem důležitější, co přinese Ubuntu 9.10 (Karmic Koala), jehož finalní verze bude k dispozici již za 6 dní (takže Windows 7 budou symbolicky o 7 dní starší).

Oblíbené příspěvky